4 kişilik
25 dakika
Kolay
1 Paket Selva Burgu Makarna
250 gr Köftelik Kıyma
1 Adet Rendelenmiş Soğan
3-4 Adet Rendelenmiş Domates
2 Diş Dövülmüş Sarımsak
3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz-Karabiber
Köfteleri Kızartmak İçin Sıvı Yağ
Selva Burgu makarnayı paketin üzerindeki tarife göre haşlayın. Et köfteleri için ekmek içi, kıyma, soğan rendesi baharat ve tuz ile ceviz büyüklüğünde köfteler yapıp yağda kızartın. Makarnanın sosu için 3-4 domatesi rendeleyip bir tencerede zeytinyağı, tuz ve baharat ve 2 diş dövülmüş sarımsak ile pişirin. Kızartmış olduğunuz köfteleri ve haşlamış olduğunuz Selva makarnayı ilave ederek iyice karıştırın. Sıcak olarak servis edin.