4 kişilik
20 dakika
Kolay
1 Paket Selva Burgu Makarna
1 Büyük Kutu Ton Balığı Konservesi
1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı
2-3 Diş Sarımsak
1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
5-6 Adet Kiraz Domates
50 gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri
1 Yemek Kaşığı Kapari ( Arzu edilir ise)
Tuz, Karabiber
Selva Burgu Makarnayı paketin üzerindeki pişirme talimatına göre haşlayıp süzün. Sos için zeytinyağında sarımsak ve salçayı soteleyin. İkiye böldüğünüz kiraz domatesleri tuz ve karabiberi de ilave edip 1-2 dakika soteleyin. Ton balığı konservesi ve haşlanmış Selva makarnayı da ilave ederek 1 dakika kadar pişirin. Dilerseniz rendelenmiş kaşar peyniri ve kapari turşusu ile servis yapabilirsiniz.