4 kişilik
25 dakika
Kolay
1 paket Selva Kalem Makarna
2 adet tavukgöğsü, küp şeklinde doğranmış
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 büyük soğan
2 diş ezilmiş sarımsak
1 su bardağı domates püresi veya rendelenmiş domates
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı toz şeker
Tuz ve karabiber
1 çay kaşığı kuru fesleğen (isteğe bağlı)
Yeşil Soğan (isteğe bağlı)
Selva Kalem makarnayı paketin üzerindeki talimata göre haşlayıp süzün. Sos için soğanı ve salçayı zeytinyağında soteleyin. Tavukgöğsü, tuz ve karabiber ekleyip tavuklar suyunu çekinceye kadar soteleyin. Sarımsak, domates püresini ve 1 çay kaşığı şekeri ekleyip sosunuzu pişirin. Haşlanmış Selva makarna ile sosunuzu karıştırın. Dilerseniz ince doğranmış taze soğan yapraklarıyla Selva makarnanızı servis edebilirsiniz.